ANAMUR'UN SESİ
"Anamur'un ve Anamurluların Buluşma Adresi ve Gerçek Sesi..."
arama   site haritası
 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

ANAMUR İLKÖĞRETİMİN HALK OYUNLARI BAŞARISI

Anamur İlköğretim Okulu Mersin’de Halk Oyunları Yarışmasında il üçüncülüğü kazandı…

Anamur İlköğretim okulu halk oyunları ekibi 17 yıl aradan sonra , Milli Eğitim Bakanlığı Okul İçi Beden Eğitimi ve Spor İzcilik Daire başkanlığının faaliyet programı gereğince 23Şubat 2011 Çarşamba günü yapılan yarışmada, yıllar sonra katıldığı halk oyunları il birinciliği yarışmasından 3.lük kupası ile döndü.

   27.02.2011'da www.anamurunsesi.com yazdı.


ANAMUR İLKÖĞRETİMİN HALK OYUNLARI BAŞARISI

Anamur İlköğretim Okulu Mersin’de Halk Oyunları Yarışmasında il üçüncülüğü kazandı…

YILLAR SONRA GELEN BAŞARIDA, MERSİN İLİ HALK OYUNLARI YARIŞMASINDA ANAMUR İLKÖĞRETİM OKULU HALK OYUNLARI EKİBİ ÜÇÜNCÜLÜK KUPASI KAZANDI...

Anamur İlköğretim okulu halk oyunları ekibi 17 yıl aradan sonra , Milli Eğitim Bakanlığı Okul İçi Beden Eğitimi ve Spor İzcilik Daire başkanlığının faaliyet programı gereğince 23Şubat 2011 Çarşamba günü yapılan yarışmada yıllar sonra katıldığı halk oyunları il birinciliği yarışmasından 3.lük kupası ile döndü.

Mersin İli Seyfİ Alanya Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen yarışma sonunda Yıldızlar karma grubunda Anamur İlköğretim Okulu Halk oyunları ekibi sergilemiş olduğu oyunlar sonrasında üçüncülük kupası ile ödüllendirildi.

Okul Müdürü Mustafa Kayabaşı yapmış olduğu açıklamada; "Halk Oyunları yarışmalarının amacının kültürümüzün. halk oyunlarımızın güzelliklerinin devamının sağlanması ve yaşatılması ve bu türlü sosyal etkinliklere katılan öğrencilerimizin sunmuş oldukları etkinliklerde kazanmış oldukları değerlerle bütünleşmeleri onlara bir çok güzellikleri kazandırmakta ve örnek olmaktadırlar. Yarışmada görev alan Müdür Baş Yardımcısı Zeki Rıdvan Yalçınrıdvanağaoğlu, Müzik öğretmeni Mustafa Uğuray Uysal, Usta öğretici Funda Çırak, Müzisyenler Şafak Küçükderya, Hakan Küçükderya, halkoyunları ekibini oluşturan öğrencilerimiz Doğukan Özkan, Berk Batuhan Devran, İsa Duman, Ali Adil Hanedan, Esen Uysal, Hande Yalçın, Sevda Sarı, Cemre Çelik, Ayşe Bulut, Başak Bahçeci’ye öğrenci velilerimize okul aile birliği yöneticilerine emeği geçen herkese teşekküre diyorum ve bundan sonra yapılacak yarışmalarda il birinciliğini elde edeceğiz" dedi.

www.anamurunsesi.com  sitesi olarak yarışmaya katılan ve üçüncü alan Anamur İlköğretim Okulu  idareci, öğretmen, usta öğretici ve müzisyenleri ile  öğrencilerini kutluyor, daha iyi başarılar elde etmesini diliyoruz...

HABERLERİMİZ TOPLAM

DEFA OKUNMUŞTUR...

_____________________________________________________________________________

 

"Anamur'un ve Anamurluların Buluşma Adresi ve Gerçek Sesi..."
ANAMUR'UN SESİ

   

  Başa Dön 

Yazdır

 
 
 
Copyright © Tüm Hakları Saklıdır [Çınar Arıkan]