ANAMUR'UN SESİ
"Anamur'un ve Anamurluların Buluşma Adresi ve Gerçek Sesi..."
arama   site haritası
 

 

 

      MHP İlçe Yönetiminden Anamur Belediyesine Ziyaret

 

    MHP Anamur ilçe Yönetimi Kurulu Anamur Belediye Başkan Vekili Şener Elmas’ı ziyaret etti...

 

    Anamur Belediyesi’ne ziyarette bulunan MHP ilçe Başkanı Ramazan Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkan Vekili Şener Elmas ile görüştüler. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Anamur Belediyesi tarafından yürütülen başarılı hizmetler konuşuldu.

 

 

           13.07.2012'de www.anamurunsesi.com yazdı.


           MHP İlçe Yönetiminden Anamur Belediyesine Ziyaret

 

    MHP Anamur ilçe Yönetimi Kurulu Anamur Belediye Başkan Vekili Şener Elmas’ı ziyaret etti...

 

    Anamur Belediyesi’ne ziyarette bulunan MHP ilçe Başkanı Ramazan Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkan Vekili Şener Elmas ile görüştüler. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Anamur Belediyesi tarafından yürütülen başarılı hizmetler konuşuldu. Belediye Başkan Vekili Şener Elmas parti yöneticilerine yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.

 

    Başkan Vekili Elmas Tarihi Kısakahyaoğlu Konağı, Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Kapalı Pazaryeri, Anamur Belediyesi Sosyal Tesisleri ve Kültür Sanat gençlik merkezi hakkında yöneticileri bilgilendirirken çalışmaların son aşamaya geldiğini kısa süre sonra büyük açılışlar yapılacağını kaydetti.

 

    Stadyum Yolu olarak bilinen 19 Mayıs Caddesi’nde de yapımı süren parke yolun 15 güne kadar tamamlanacağını, tamamlanan kısımlarda kaldırım ve ışıklandırma sistemlerinin hizmete girdiğini, Erciyes pideden başlayarak Yunuslu kavşağa kadar olan M.Akif Ersoy Caddesi’nde parke yolun tamamlandığını ve kaldırım çalışmasının başladığını belirten Başkan Vekili Elmas Otogardan iskeleye iskeleden Muzlu Kavşağa parke yolun tamamlanmasıyla Anamur’da neredeyse bu güne dek yapılan toplam parke yol miktarına eşit bir çalışmanın yaklaşık 6 ay içinde tamamlanarak hizmete girmiş olacağını söyledi.

 

 

    Yeni Hal yapımı için de ihale sürecinin tamamlandığını ve Anamurlularla birlikte temelinin yakın zamanda atılacağını ifade den Başkan Vekili Elmas’ı MHP’li yöneticiler tüm Anamurlu vatandaşlar adına kutladılar. MHP ilçe Başkanı Ramazan Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri yapılan sohbetlerin ardından Başkanlık makamından ayrıldılar.

 

    Şehid Atanur Bal'ın Adı Anamur Pazaryerine Verildi haberi için tıkla

 

HABERLERİMİZ TOPLAM

DEFA OKUNMUŞTUR

_________________________________________________________________________________________________

"Anamur'un ve Anamurluların Buluşma Adresi ve Gerçek Sesi..."
ANAMUR'UN SESİ

   

Başadön 

Yazdır

 
 
 
Copyright © Tüm Hakları Saklıdır [Çınar Arıkan]