ANAMUR'UN SESİ
"Anamur'un ve Anamurluların Buluşma Adresi ve Gerçek Sesi..."
arama   site haritası
 

 

 

    İSMET İNÖNÜ’YÜ ÖLÜMÜNÜN 36. YILINDA SAYGIYLA ANIYORUZ

 

     CHP İl Başkanı Yılmaz ŞANLI İsmet İnönü’nün 36. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı:

 

    "Türkiye Cumhuriyeti’nin İkinci Cumhurbaşkanı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün silah arkadaşı Kurtuluş Savaşının büyük komutanı ve CHP sinin 2. Genel Başkanı İsmet İnönü’yü ölümünün 36. yıldönümünde saygıyla ve rahmetle anıyoruz."

     

            25.12.2009'da www.anamurunsesi.com yazdı


         İnönü’nün 36. Ölüm Yıldönümü

 

    CHP İl Başkanı Yılmaz ŞANLI İsmet İnönü’nün 36. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

    Basın Bildirisi aynen şöyledir:

 

     " İSMET İNÖNÜ’YÜ ÖLÜMÜNÜN 36. YILINDA SAYGIYLA ANIYORUZ

 

    Türkiye Cumhuriyeti’nin İkinci Cumhurbaşkanı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün silah arkadaşı Kurtuluş Savaşının büyük komutanı ve CHP sinin 2. Genel Başkanı İsmet İnönü’yü ölümünün 36. yıldönümünde saygıyla ve rahmetle anıyoruz.

 

    Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte Kurtuluş savaşında mücadele veren İsmet İnönü, özellikle Lozan Antlaşması İle Tam Bağımsız, yeni bir ulusun doğuşuna katkı sağlayarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda ve daha sonraları da çok partili siyasi yaşamın ve demokrasi kültürünün gerçekleşmesinde büyük görevler üstlenmiştir.

 

    Türkiye Cumhuriyeti, bu gün içinde bulunduğu çok önemli sorunlarla uğraşmaktadır. İşsizlik ve yoksulluk en başta gelen sorunlardır. Tüm toplum kesimleri sıkıntı çekmekte, bir avuç zengin dışında herkes halinden şikâyetçidir. İşte böyle zamanlarda biz CHP lilere düşen en önemli görev ülkenin içinde bulunduğu sıkıntının kaynağı olan AKP İktidarına karşı mücadele etmek ve ülkeyi AKP iktidarından kurtarmaktır. Cumhuriyet Halk Partisi ve Üyeleri olarak birlik olmalı, güçlü olmalı, yaşanan kırgınlıkları ve küskünlükleri sona erdirmeliyiz. Bireysel çıkarlar için değil tüm Türkiye için işçi için, memur için, esnaf için, tüccar için, emekli için, köylü için onların sorunlarına çözüm bulmak için birlikte mücadele etmeli ve Türkiye’de yaşayan herkesi mutlu edebilmek için AKP iktidarından ülkeyi kurtarmalıyız.

 

    Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı olarak tüm örgütlerim adına, Atatürk’ün silah arkadaşı, Kurtuluş Savaşının büyük komutanı, 2. Cumhurbaşkanımız ve 2. Genel Başkanımız İsmet İnönü’yü ölümünün 36. Yıldönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz." dedi.  

____________________________________________________________________

 

"Anamur'un ve Anamurluların Buluşma Adresi ve Gerçek Sesi..."
ANAMUR'UN SESİ

   

  Başa Dön 

Yazdır

 
 
 
Copyright © Tüm Hakları Saklıdır [Çınar Arıkan]