ANAMUR'UN SESİ
"Anamur'un ve Anamurluların Buluşma Adresi ve Gerçek Sesi..."
arama   site haritası
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Ülkücüler Filmi - Fragmanı Yayımlandı

1980 öncesi ve sonrasında Ülkücüler'in yaptıkları mücadele filme taşındı.

12 Eylül 1980 Askeri darbesi öncesi ve sonrasındaki idam ve işkence sahneleriyle dikkat çeken film, bir döneme ışık tutuyor.

Ülkücülerin çektikleri ilk belgesel ve yerli yapım.

        04.04.2012'da www.anamurunsesi.com yazdı.


         "Ülkücüler Filmi"

"Malumunuzdur hepimiz saçma sapan dizilerde, beş para etmez adamların ülkücüleri “Kötü Adam” olarak gösterme çabalarına defalarca isyan etmiş, lakin çığlıklarımız kendi yüreğimizde hapsolmaya mahkûm edilmiştir.

İşte bu çığlıklar şimdi bir cevaba dönüştü ve inançlı bir ekip tarafından beyaz perdeye taşındı. Bu filmin bir görünen birde görünmeyen özelliği var. Görünmeyen özelliği, görünen özelliğinden çok daha önemli çok daha stratejik bir hamle.

Birincisi Ülkücü Hareket hakkında iftiralara ve karalamalara cevap veriyor, kendisini ilk defa kitleye anlatma uğraşı içine giriyor ve aslında Dursun Önkuzulardan, Ruhi Kılıçkıranlardan kötü adamlar değil çıksa çıksa kahramanlar çıkacağını ve hareketin şehit kanıyla sulanmış mazisini kalabalıkların nazarına sunuyor.

Ülkücüler Filmi 6 Nisan’da sinemalarda olacak. Bu filmin yapacağı gişe de diğer önemli husus. Zira hem gelecekte benzeri çalışmalar için fikirleri cesaretlendirmek hem de Ülkücü Hareket’in düşmanlarına bir mesaj vermek için filmin yapacağı gişe çok önemli. Bu mesajda bizimde payımız olmasını istiyorsak biletimizi alalım ve 6 Nisan’da bu ilk filmimizi izleyelim."

ŞEVKET TALHA APUHAN
talhaapuhan@hotmail.com

 

Ülkücüler Filmi - Fragmanı

www.anamurunsesi.com

 

 

HABERLERİMİZ TOPLAM

DEFA  OKUNMUŞTUR

 

_____________________________________________________________________________

 

"Anamur'un ve Anamurluların Buluşma Adresi ve Gerçek Sesi..."
ANAMUR'UN SESİ

   

  Başa Dön 

Yazdır

 
 
 
Copyright © Tüm Hakları Saklıdır [Çınar Arıkan]