ANAMUR'UN SESİ
"Anamur'un ve Anamurluların Buluşma Adresi ve Gerçek Sesi..."
arama   site haritası
 

 

TIKLA...DAHA ÖNCE  YAYIMLANMIŞ TÜM MANŞET HABERLERE BURAYI TIKLA ULAŞ..

 

YANI BAŞIMIZDAKİ BİLEK GÜREŞİ-İsmail Hakkı CENGİZ değerlendirdi...

 

‘ÖZ YURDUNDA GARİP, ÖZ VATANINDA PARYA’-İsmail Hakkı CENGİZ

 

 

‘NASİHAT HEYETİ’Nİ ANADOLU HİÇ SALLAMAMIŞ

 

BAYRAK ÖNEMLİ DEĞİLSE...

 

GÖZLER VE ZİHİNLER AÇILIYOR MU?-İsmail Hakkı CENGİZ Değerlendirdi

 

Anamur'da Nevruz Coşkuyla Kutlandı

 

Meclis Toplantısında Tansiyon Yüksekti

 

Çanakkale Savaşı Malzemeleri Sergisi Anamur'da

 

TÜRKLÜĞÜ ÇİĞNETMEYİZ!-Yusuf DÜLGER

 

Türkçü Olmak, Türk Milliyetçisi Olmak, Adam Olmak Demektir!

 

MİLLİYETÇİ DÜŞÜNCENİN İMKANLARI

 

AKIL MI ÜSTÜN, İNANÇ MI?

 

İDEOLOJİK ANLAYIŞ VE ARAYIŞLAR

 

Sel Anamur'u Vurdu, Çiftçi Perişan Oldu

 

MÜSLÜMANLARLA OYUN OYNAYANLAR

 

“KUŞLAR OVASI”NDA TÜRK OLMAK...

 

KKTC ‘ye SU TEMİNİ PROJESİ; TÜRKİYE  DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

 

Türk halkı arasında ABD ve AB'ye destek çok düşük

 

NEDEN KORKUYOR VE UTANIYORSUNUZ?

 

Zamanın ruhuna uygun olarak, “günah-sevap” kavramı lügatimizden çıkarken…

 

KİM BUNLAR?

 

ANAMUR'DA İYİ DÜŞÜNÜLMÜŞ SOSYAL BİR PROJE:HANIMELİ İHTİYAÇ BANKASI

 

TMT'NİN SAHİLBOYLU’SU BİR CESUR İNSAN DAHA!

 

Travma yaşayan Ülkücülerin dramı

 

Tat; Mevcut Vekiller Heyecan Vermedi

 

MHP’ye Manevi Ses Verildi…

 

ANAMUR YENİ CUMHURİYET MEYDANININ COŞKULU AÇILIŞ VE YILDIZDOĞAN KONSERİ

 

Türkiye'de Yüksek Güvenlikli Nükleer Santral Neden Kurulup İşletilemez?

 

 Türk Tohumculuğunun Durumu ve Gelişimi

 

İFTİRA KAMPANYASI MI, AYAKLARINA MI DOLANIYOR?

 

İstavroz çıkarmadan olmaz

 

Bu belgesel ortalığı karıştırdı!

 

ANAMUR’UN KELEBEKLERİ

 

ÖĞRETMENE ŞİDDETİN SEBEBİ

Zafer Haftası: Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri Tarihinden Altın Bir Sayfa

 

SON ANKETTE KİM NE DURUMDA? PARTİLERİN OY ORANLARI?

 

ANKETLER VE AKP'LİLERİN KORKUSU

 

72 BİN KİŞİNİN KATILDIĞI ANKET

 

Partilerde fırtına öncesi sessizlik

 

Yeni anayasa: Milletle sözleşme

AYDIN EKSİKLİĞİ-İKBAL VURUCU YAZDI...

 

TÜRKÇE, TÜRK DİLİNİN DESTANI

Dini/Mistik Efsaneleri Türk Din Algısı Bakımından Okumak

 

TÜRK'ÜN İSLÂM TASAVVURU-PROF.DR.SÖNMEZ KUTLU

 

Tıp Bayramı Kutlu Olsun - Doktorlar Ankara'da Eylem Yaptı

NEDİR BU KIBRIS TÜRK'ÜNÜN ÇEKTİĞİ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TIKLA...DAHA ÖNCE  YAYIMLANMIŞ TÜM MANŞET HABERLERE BURAYI TIKLA ULAŞ..

 

    www.anamurunsesi.com yayımladı...

 

 

Mehmet Türe: "50 yıl ilerisini ve 250 bin nüfusu düşünerek tüm projelerini planladığını ve gerçekleştirmeye çalıştığını belirtti.

 

     Halkın Başkanı, Halka Hesap Verdi Destek İstedi

 

TÜRE: "%38 oyla kazandığımız Anamur Belediye Başkanlığını %50'nin üzerinde destekle yeniden kazanmak istiyoruz." dedi.

 

Anamur belediye Başkanı Anamur halkına hesap verirken yaptığı hizmetleri bir bir sıraladı. Seçimde söz verdiği projelerin %80'ni gerçekleştirdiklerini, hayal ettiği projelerin ise ancak şu an itibari ile %20'sini gerçekleştirebildiğini açıkladı.

 

   

                  02.04.2013 tarihinde www.anamurunsesi.com yazdı...

           Haber: Fatma ARIKAN-Anamur


Halkın Başkanı, Halka Hesap Verdi Destek İstedi

 

TÜRE: "%38 oyla kazandığımız Anamur Belediye Başkanlığını %50'nin üzerinde destekle yeniden kazanmak istiyoruz." dedi.

 

Anamur belediye Başkanı Anamur halkına hesap verirken yaptığı hizmetleri bir bir sıraladı. Seçimde söz verdiği projelerin %80'ni gerçekleştirdiklerini, hayal ettiği projelerin ise ancak şu an itibari ile %20'sini gerçekleştirebildiğini açıkladı.

 

 

50 yıl ilerisini ve 250 bin nüfusu düşünerek tüm projelerini planladığını ve gerçekleştirmeye çalıştığını belirtti.

 

 

Anamur belediye Başkanı Mehmet TÜRE Anamur'da ve Türkiye genelinde ilk defa olarak güzel bir geleneği de başlatmış oldu. Halka hesap verme. Kimi sol çevrelerden duyduğumuz "Halka hesap vermeyi" MHP'li bir belediye başkanın ilk defa gerçekleştirmesi de vatandaşlar arasında büyük sevinç ve takdirle karşılandı.

 

 

Sinema girişinden itibaren tüm duvarlara Başkan TÜRE döneminde Anamur Belediyesince yapılan tüm hizmet ve projelerin fotoğraflarının ve afişlerinin asılması da tanıtım açısından vatandaşların incelediği bölümler arasında yer aldı.

 

 

Hesap verme toplantısında öne çıkan en önemli slogan ise "BÜYÜK İŞLER YÜREK İSTER" şeklindi.

 

 

Geçtiğimiz aylar içerisinde Anamur belediye Başkanı Mehmet TÜRE bir açıklama yaparak ve bilbordlara da ilanlar vererek Anamur belediye Başkalığında 4 yıldır yaptığı çalışmaların hesabının neler olduğunu Anamur Halkına 30 nisan günü açıklayacağına söz vermişti. Başkan Mehmet TÜRE bu sözünü tuttu.

 

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, başkanlıkta dördüncü yılını tamamlamasının ardından Anamur halkına hesap verdi. Halkın karşısına geçerek açık yüreklilikle yapılan çalışmaları anlattı. Halkın sorduğu sorulara korkusuz, net cevaplar vermek suretiyle de Anamur Halkının gönlünde taht kurdu.

 

 

Kaplan Düğün salonu, locaları ve balkonu tıklım tıklım dolarken trafiğe kesilen Kaplan Düğün salonunun ön kısmında yola dizilen 1500 sandalyede vatandaşlarca sinevziyonla canlı olarak verilen başkanın konuşmaları izledi.

 

 

Gecenin sunuculuğunu Anamur Belediyesi Basın ve Halkla İlşkiler Bölümünde çalışan Muhammed İbrahim ARIKAN'ın yaptığı toplantıda mehterin girişi anında okunan Bayrak şairi Arif Nihat ASYA'nın "Fetih Marşı" ile izlemeye gelenlere karşı okunan "hoşgeldiniz" adlı şiirlerin seslendirmesi de izleyenlerden tam not aldı.

 

Vatandaşların salona girişleri sırasında Anamur belediyesinin bugüne kadar yapmış olduğu tüm çalışmaları anlatan "Anamur belediyesi hizmet Bülteni 5. Yıl dergisi  ile, Türk Bayrağı, anahtarlık, belediye hizmet haritası, kalem, not defteri" gibi çeşitli hediyeler de vatandaşlara sunuldu.

 

 

Anamur'da ilk defa bir Belediye Başkanı'nın halka hesap verdiği ve vatandaşların sorularını cevapladığı toplantıya Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, İlçe Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu, Anamur MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Akif Altınbıçak, MHP İlçe Başkanı Ramazan Yalçın ve Yönetim kurulu üyeleri, Anamur Ülkü Ocakları Başkanı ve yönetimi, CHP ilçe Yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum ve kuruluş temsilcileri, çok sayıda basın mensubu ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Dördüncü Yıl Kamuoyu Bilgilendirme Toplantısında ilk olarak Belediye Başkanı Mehmet Türe'nin kurduğu, tamamı belediye personellerinden oluşan Anamur Mehteran Takımı sahne aldı. Ayakta alkışlanarak salona giren Mehteran Takımı sahnede Mehter Marşları söylerken tüm katılımcılar ellerindeki Türk Bayraklarını sallayarak eşlik etti ve salon adeta kırmızı beyaza boyandı.

 

 

Mehteran Takımının ardından Başkan Türe'nin 4 yıldır Anamur'a kazandırdığı projeler slayt gösterimi olarak katılımcılara izletildi. Slayt gösteriminin bitiminde Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, kürsüye çıkarak Anamur halkına 4 yıl içerisinde yaptığı tamamlanan, devam eden ve planlanan hizmetleri anlattı.

 

Başkan Türe, "Belediyenin yaptıkları nedir? sorusuna cevaben canlı olarak hesap vermek istedim. Hatasız kul olmaz. Görevi devraldığım günden bugüne çok şey değişti. Bu değişim sizlerin desteğiyle oldu. Turizm konusunda da girişimlerimiz var. Sizler bana seçimlerde yüzde 38 oy ile Anamur'u teslim ettiniz. Eğer yapılan çalışmalar neticesinde seçim anketlerinde sizlerin yüzde 50 desteğini alamazsam bu görevi sizlere teslim edeceğim. İnşallah sizlerinde desteği ile tekrar seçilip yarım kalan işlerimi tamamlamak istiyorum." dedi.

 

 

Başkan Konuşması anında söylediği “%38 kazandığımız Belediye Başkanlığını %50'nin üzerinde destekle yeniden kazanmak istiyoruz. Bana bu desteği verecek misiniz?” sözü bütün salonun hep bir ağızdan söz vermesi ve alkışla karşılık buldu.

 

 

Toplantıda son olarak soru – cevap bölümüne geçildi. Yapılan projeler ile ilgili sorular karşısında Mehmet Türe açıklayıcı cevaplar verdi. Yeni Hal için küçük ve gereksiz sorusu üzerine Başkan Türe, şimdiki halin şehrin ortasında görüntü kirliliği yarattığını ve 15 bin metrekare olduğunu, yapımı devam eden yeni halin ise ilçenin dışında 29 bin metrekare alana iki katlı olarak yapıldığını ve büyüyeceğini söyledi.

 

 

Otopark konusunda sorulan bir soruya Başkan Türe; "Otopark, otobüslerdeki kartlı sistem ve su saatlerinde dijital döneme geçiş Anamur'da ilk kez uygulanan hizmetlerdir. Ülkemizin bir çok il ve ilçesinde uygulanan bu sistem Anamur'da ilk kez uygulandığı için ilk başlarda bazı sıkıntılar yaşadık ancak şimdi halkımız bu uygulamadan memnun. Eskiden bankaya gitmek için arabamızı koyacak yer bulamıyorduk ve yer bulmak için 3 tur atıp 5 tl benzin yakıyorduk. Şimdi 1 tl'ye istediğimiz yere aracımızı koyabiliyor ve işlerimizi rahat rahat halledebiliyoruz" dedi.

 

 

Anamur’un sevilen doktorlarından aile Hekimi Erhan GÖKDUMAN belediyenin yaptığı Şehit Atanur Bal pazaryerinde sağlık ve hijyen açısından önemli bir konu olduğunu, burada çocuk emzirmek ve çocuğunun altına değiştirmek isteyen annelere yönelik bir bölümün yapılması gerektiğini belirtti. Bunu üzerine Başkan TÜRE’de konu ile ilgileneceğini açıkladı.

 

 

Soru-cevap bölümünün sonunda Fatma YILDIZ adlı emekli öğretmenin Dragon Parkına mescid yapmanızı istiyoruz, Programınızda var mı? Sorusu üzerine Hanımeli İhtiyaç Bankası Proje Sorumlusu Nilgün Ayhan mikrofonu alarak Mescid'in yapımını kendisinin üstleneceğini söyledi. Başkan Mehmet Türe'de Ayhan'a teşekkür ederek desteklerini esirgemeyeceğini belirtti.

 

Siyasi olarak tamamen siyaset dışı ve Belediye çalışmalarının anlatıldığı bu toplantıyı provake etme anlamında siyasi bir mecraya kaydırmak isteyen ve kasıtlı yönlendirme yapan bir bayan ise sinemaya dolduranlarca protesto edildi. Başkan TÜRE: “Ben MHP’den seçildim. Ülkücüyüm. Beni ilk geldiğimde Anamur’un % 98’i tanımıyordu. Bana güvendi, bana inandı ve partime oy verdi. MHP’liyim, ancak belediyeden hizmet alan veya destek isteyen her kişiye parti , siyasi düşünce ayırımı yapmadan ve yanlı davranmadan destek oldum, yardımcı oldum. Bu anlamda tüm Anamur’un Belediye Başkanı olmaya çalıştım” diyerek muhataplarına da anlamlı cevaplar verdi.

 

Üst geçide asansör isteyen bir bayan vatandaşa ise TÜRE. Asansör yerlerinin yapıldığını, ilerde engelli ve yaşlıların geçişini kolaylaştırmak amacıyla bunu da gerçekleştirileceklerini belirtti.

 

Toplantının bitiminde Başkan Türe, başkan olarak kendisinin kürsüye çıktığını, ancak bu projelerin asıl sahiplerinin belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanları olduğunu belirterek meclis üyelerine ve müdürlerine teşekkür etti.

 

Salona sığmayan vatandaşlar için dışarıda 1500 sandalye dizildi. Canlı yayın ekranı kuruldu. Türkmen Fm programı naklen yayınladı.

 

Toplantı sonunda vatandaşlar başkanı ve ekibini tebrik etmek için salondan uzun süre ayrılmadılar. Toplantı sonunda hoparlörden yankılanan “Genç Osman” marşı ile birlikte birçok vatandaşın halk oyunu oynadıkları da görüldü.

 

BAŞKAN TÜRE HALKA HESAP VERİYOR ADLI TOPLANTIDAN GÖRÜNTÜLER:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

                   YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

YENİ ALİ KEMALLER ORTADA DOLAŞIYOR

BİRBİRİNİ DOĞRULAYANLAR VE BİRBİRİYLE ÇELİŞENLER-İsmail Hakkı CENGİZ Yazdı..

 

 

Molla Mustafa Barzani tarafından uygulanan 14 Temmuz katliamının acı olayları...

26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferinin Yıldönümü

 

 

HUKUK DÜZENİ SARSILIYOR MU-NURULLAH AYDIN

TÜRKİYE'Yİ NASIL BÖLDÜLER

BOZUK VE KÖTÜ DÜZEN

DEMOKRAT PARTİ İKTİDARI   VE ORDU DA TASFİYELER

 

AMERİKALI DİPLOMATLARIN GÜNEYDOĞU FAALİYETLERİ

Yurttaşlık ve Kürtlerin Temsilcisi Nosyonu-İkbal VURUCU

ANAMUR ŞEHİDİNİ ACI İLE UĞURLADI

DİN ANLAYIŞIMIZ, DİN VE TERÖR

 

Ankara'nın Göbeğinde Kandil Dağı mı Var ? Değiştirip, Dönüştürmek Ne İçin; Türklüğü Etkisizleştirip, Türkiyeli Yapmak İçin
NAZIM PEKER: "TÜRK ÇİFTÇİSİ BORÇ EKİYOR, HACİZ BİÇİYOR" OKTAY SİNANOĞLU DİYE BİRİ!..

 

Kurtuluş Savaşı’nda Etnik Unsurlar ve Türk Kimliği

Atatürk’ü Satarak” Dış Borç Ödemenin Dayanılmaz Hafifliği

 

 

KÜRTÇÜ FAŞİZMİ BESLEYEN EMPERYALİZMDİR

Terörü bitirmenin tek yolu; Ciddiyet-İkbal VURUCU Yazdı..

“Turancılık değil Türk Dili Konuşan Ülkeler Birliği” !?

Ülkücü Proleterya

 

___________________________________________________

HABERLERİMİZ TOPLAM

Web Counter
Web Counter

DEFA OKUNMUŞTUR...

 

"Anamur'un ve Anamurluların Buluşma Adresi ve Gerçek Sesi..."
ANAMUR'UN SESİ

   

Başadön 

Yazdır

 
 
 
Copyright © Tüm Hakları Saklıdır [Çınar Arıkan]